Pazarlama 4.0 ve İnsan Dokunuşu Zirvesi, 23 Kasım’da İstanbul’da!

ds-damat

Pazarlama 4.0 ve İnsan Dokunuşu Zirvesi’nde Turkcell, Ingbank, Türkiye İş Bankası, 360derece Pazarlama, Yemeksepeti, Pisano, Yenibiris.com, HOPİ, Tanı Pazarlama (Koç Holding) ve birçok firma katılacak. Müşteri Deneyiminden ve Müşteri Sadakatinden sorumlu üst düzey yöneticiler konuşmacı olacak.

Günümüzde tüm sektörlerde hemen hemen her firma müşterilerini tutundurma konusunda bir mücadele vermektedir. Temel sebepleri ise yükselen rekabet ortamı ve endüstri 4.0’ın yoğun etkisiyle hızla değişen beklentileri karşılamaktır.

Bu konferansta;

  • Firmaların son inovatif gelişmeleri yakalamaları,
  • Müşteri deneyimi yönetiminin etkinliğini ölçmeleri,
  • Çoklu kanallarda müşteri deneyiminin önemini kavramaları,
  • Müşteri sadakati yaratma ve geliştirme konusunda yapılan başarılı uygulamaları tanımları amaçlanıyor.

Pazarlama 4.0 Zirvesi’nin Hedefi

Pazarlama 4.0 ‘ın gelişimini, firmalardaki uygulamalarını incelerken insan doğasının, duygularının pazarlama teknolojileri ile dengelenmesi ile ortaya çıkarmaktır. Aynı zamanda başarılı sonuçları da katılımcılarla paylaşmaktır.

25 Nisan 2018’de İstanbul’da yerel ve global 100’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilecek bu interaktif konferansa sponsorların yanı sıra Userspots, Ceres Yayınları ve Pazarlama Türkiye destek vermektedir.

Endüstri 4.0 çağının etkileri gün geçtikçe hem iş hem de sosyal hayatta daha da hissediliyor. Nesnelerin interneti, pazarlama otomasyonu, Omnichannel yaklaşımlar iş hayatında pazarlama süreçlerinin vazgeçilmez bileşenleri olarak karşımıza çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir