Ortalama 10 gündür pazarlama ve reklamcılık sektöründe/sosyalmedyasında/ bloglarında tek gündem konusu var!
Boyner logosunu yeniledi!
Boyner’in yeni logosu TBWA/ISTANBUL tarafından 6 aylık titiz bir çalışma ile hazırlanmış.
Günümüzün evrensel tasarım öğelerini içerisinde barındıran yeni logo; modern, dinamik ve canlı olması ile birlikte güvenilir bir yapı olarak karşımıza çıkıyor.
İlk olarak 3 mağazasında müşterilerin karşısına çıkmaya hazırlanan boyner’in logo değişimi ile oluşan kurumsal imajı tüm mağazaları yakında saracak.
Hizmet veren marka taşlanır.!
Boyner logosunu değiştirdiğinden beri gündemden düşmüyor. Ama bir çok kişi gündemde tuttuğu boyneri taşlamaktan da geri kalmıyor!
Boyner yeni logosunu yayınladı!
Boyner yeni logosuyla imajını zedeledi!
Boyner yeni logosu bir hüsran!
Türkiye’nin en köklü olan, ödüllere doymayan ajans, boynerin yeni logosu ve kurumsal imajı için çalışmış ancak başarısız olmuş! Kime göre? Nasıl?
-ben logoyu beğenmedim. -Neden ?
-logo çok klasik olmuş, bildiğin font bu. Kime göre ?
-boynere yakıştıramadım. Kimin gözünden?
Firmalar markalarını oluştururken büyük bir özveri ile hareket ederler. Göstermiş olduğu özverinin fazlasını da reklam ajansı gösterir. Bir markanın imajını değiştirmek, binanın altına dinamit koyup patlatmak demek değildir!
Firma aynı firma, marka aynı marka değişen ise sadece imajı. Eğer ki yapılan yorumların altını kimse dolduramıyorsa, Ozaman söylenmesi gereken en güzel şey tebrikler TBWA/İSTANBUL, tebrikler BOYNER.
Yenilenmek mi? Eskimek mi?
Kurumsallaşan firmalar belirli yıldan sonra yenilenmelidir. Gelişen teknolojiye ayak uydurması gereken firmalar kendi pazarlarında marka imajlarını tazelemelidir.
Marka bilinirliğini kazanmış olan firmalar, kurumsal imajını tazelerken, verdiği mesajlardan en neti ise, yenilikçi oldukları ve teknolojiye ayak uydurmalarıdır.
Unutmamak gerekir ki bir firma kurumsal kimliğini tazeliyorsa, maddi olarak büyük bir harcama içerisine giriyor. Marka tazeleme imajı uzun bir süreç olmasına rağmen, yenilendikten sonra tüketiciler gözünde yerini korumakla kalmayıp bir seviye yukarı taşımaktadır.
Bakınız; Arçelik, Apple, Gap, Beko, İstikbal.